SPORTELLO FIT PERSONAL TRAINING

Olitpa sitten aloittelija tai kokeneempi kuntoilija, Sportello Fit personal trainerit auttavat sinua saavuttamaan parempia tuloksia! Laadimme juuri sinun taustallesi ja tavoitteillesi sopivan saliohjelman. Alkuun pääset helposti edullisilla PT-starttipaketeillamme. Huomaathan, että saliohjelmaa on syytä myös päivittää säännöllisesti. Tarjoamme myös pienryhmävalmennusta, joista saat mm. tavoitteitasi tukevan liikuntakalenterin, kestävyys- ja kehonhuolto-ohjelman, kehonkoostumusmittauksen, alku- ja lopputestit, tärkeää vertaistukea omasta ryhmästäsi sekä tiiviin yhteydenpidon koko valmennuksen ajan.

HINNASTO

Sportello_PT

PT-valmennuspaketit

**sis. päivittyvät kuntosaliohjelmat sekä viikkokalenterit, alku- ja loppumittaukset + kehonkoostumusmittauksen, ruokavaliomallin sekä sähköposti –ja puhelintuen.

Valmennuksen minimikesto 1 kk.

Yksilövalmennuksen hinnoittelu alla. DUO -valmennuksessa molemmat saavat hinnasta -25% alennuksen. DUO -valmennus sopii henkilöille, joilla on samat tavoitteet ja halu treenata yhdessä.

FIT8: 8x/kk 499,-/kk

FIT4: 4x/kk 279,-/kk

FIT3: 3x/kk 219,-/kk

FIT2: 2x/kk 159,-/kk

FIT1: 1x/kk 89,-/kk

Starttipaketit

Kertaluontoisia tapaamisia valitsemiltasi aihealueilta esim.ravintoneuvonta, treeniohjelma, kehonkoostumusmittaus tai yhteiset treenit.

FIT ALKUOPASTUS ja SALIOHJELMA  max. 60min 29,90,-

FIT START 5x 30 min 195,-

Pienryhmät valmennukset, kesto 3 kk (osallistujien määrä max. 4-6). Ilmoittautumiset sekä lisätiedot: pt@sportello.fi


PIENRYHMÄT


HYVINVOINNISTA VOIMAA – PIENRYHMÄVALMENNUSTA

PT Teema -tunnit

Satunnaisesti tiistaisin 19.30-20.00 Sportello Fit Alppilassa. Tuntien aiheet ilmoitetaan lähempänä Sportello Fitin Instagram- ja Facebook -sivuilla sekä jäsenkirjeessä. Ilmoittaudu tunnille etukäteen vastaanotossa tai Sportello Fitin käyttäjätunnuksilla nettisivujemme kautta.

 

Varaa aika maksuttomaan valmennuskonsultaatioon alla olevalla lomakkeella. Tapaamisessa käydään läpi taustaasi ja tavoitteitasi ja mietitään yhdessä sinulle sopiva valmennuskokonaisuus.

Viesti

Olen jäsenEn ole jäsen

Toivomus valmennuskonsultaation ajankohdasta
AamuPäiväIlta

 

RAVINTOVALMENNUS


RAV-valmennuspaketit

Tavoitteidesi mukainen, tutkittuun tietoon perustuva ja pysyviin elämäntapamuutoksiin tähtäävä ravintovalmennus. Edistymistä seurataan esim. kehonkoostumismittauksilla, ravintopäiväkirjaa täyttämällä ja erilaisilla viikkotehtävillä. Valmennus sisältää sähköposti- ja puhelintuen.

FIT RAV 129 €/kk

kesto 3 kk, sis. 4 tapaamista.

FIT RAV 99 €/kk

kesto 6 kk, sis. 6 tapaamista.


Starttipaketti


FIT Ravintostartti 145 €

Ravintopäiväkirjasi perusteella tehty ravintoanalyysi, sis. 1 tapaamisen.


Lisätietoja:
henna.niukkanen@sportello.fi, p. 044 094 2020
pauliina.toppi@sportello.fi, p. 040 767 8355

 

Henna
Niukkanen

henna.niukkanen@sportello.fi
Puh. 044 094 2020

Haluaisit aloittaa, muttet tiedä miten tai mistä? Olet jo aloittanut, muttet tiedä kuinka jatkaa? Kokenut konkari uusia haasteita vailla? Olen koulutettu personal trainer ja ravintovalmentaja (T4Y), uimaopettaja (SUH) sekä mentaaliseen valmennukseen tähtäävän NLPersonal trainer I-tason valmentaja. Olen läpikäynyt ison elämäntapamuutoksen ja ymmärrän myös haasteet perheen,työn sekä oman ajan yhdistämisessä. Valmentajana lupaan auttaa Sinua tekemään tavoitteistasi totta lempeän vaativalla otteella ja tarjota sellaiset työkalut arkeen, joilla saat muutoksesta pysyvää. Vahvuuksiani ovat painonhallinta, kiinteytys sekä kokonaisvaltainen hyvinvointi. Pienryhmistä ohjaan painonhallinta- sekä kehonmuokkausvalmennuksia.

Pauliina
Toppi

pauliina.toppi@sportello.fi
Puh. 040 767 8355

Haetko tukea ryhdin, lihaskunnon parantamiseen tai saliharjoittelun aloittamiseen? Kaipaatko uusia vinkkejä voimatreeniisi ja haluat nostaa harjoittelusi uudelle tasolle? Autan mielelläni Sinua tavoitteeseesi pääsemisessä. Olen opiskellut liikunnanohjaajaksi (AMK), personal traineriksi ja ravintovalmentajaksi (T4Y) sekä uimaopettajaksi (SUH). Liikkuminen on itselleni elämäntapa ja haluan oppia koko ajan aiheesta lisää. Vahvinta aluettani on ryhdin, liikkuvuuden sekä voiman kehittämiseen tähtäävä harjoittelu sekä kuntosaliharjoittelua aloittelevien auttaminen turvallisesti ja tehokkaasti kuntoilussa alkuun. Huomioin yksilölliset tarpeesi, olen ihmisläheinen sekä innostava valmentaja. Haluan, että saat juuri toiveidesi mukaista, ammattitaitoista valmennusta, joka auttaa Sinua tavoitettasi kohti! Pienryhmistä ohjaan ryhti-, sali-, kunto- sekä voimavalmennuksia.

Seppo
Rajaniemi

seppo.rajaniemi@sportello.fi
Puh. 045 134 5370

Kaipaatko apua tai vaihtelua urheilulajiasi tukevaan harjoitteluun? Onko tähtäimessäsi elämäntapamuutos vai haluatko uutta potkua treeneihisi? Olen koulutukseltani valmentaja (Suomen Urheiluopisto) ja personal trainer (T4Y). Lajihistoriaani kuuluu kamppailulajien ja voimaharjoittelun lisäksi hiihtoa, melontaa sekä maasto- ja maantiepyöräilyä. Viime vuosina valmennuksessani on ollut kuntourheilijoita. Toimiessani Oulun Karateseuran kilpailuryhmän valmentajana saimme useita SM-mitaleita. Suomen Karateliitossa työskentelin aluevalmentajana sekä SVUL:ssa valmentajakouluttajana. Vahvuuteni valmentajana on urheilulajeja tukevan voimaharjoittelun suunnittelu, kestävyysliikunta ja toiminnallinen harjoittelu. Valmentajana olen positiivinen ja kannustava. Tehdään yhdessä harjoittelustasi tehokasta ja hauskaa!

Mira

Kolmonen

mira.kolmonen@sportello.fi
Puh. 050 359 1022

Onko haaveenasi pudottaa painoa, saada lisää tehoa treeniin tai esimerkiksi oppia tekemään liikkeet turvallisesti ja laadukkaasti oikein ja sitä kautta luoda yleistä hyvinvointia elämään? Olen koulutettu personal trainer, liikunta-neuvoja ja keväällä 2019 valmistuva liikun-nanohjaaja. Valmentajana tavoitteenani on auttaa ja kannustaa sinua pääsemään haluttuihin tuloksiin. Olen energinen, iloinen ja läsnä oleva valmentaja, joka kannustaa tilanteessa kuin tilanteessa. Oman pitkän kilpaurheilutaustan ansiosta tiedän, mitä tavoitteellinen ja kova treenaaminen on. Treenaaminen ei aina ole helppoa, mutta minun kanssani se on varmasti palkitsevaa. Yhdessä saavutamme haluamasi tulokset, olivat ne mitä vain.

Johanna Talman

johanna.talman@sportello.fi
Puh. 040 867 5626

Haluatko saada treeneihin tehoa ja osaavaa ohjausta liikkeisiisi? Saada voimaa ja kestävyyttä ja nauttia elämästä virkeämpänä ja aktiivisempana? Haluatko enemmän suorituskykyä omaan lajiisi? Olen personal trainer (T4Y) ja kuntosalival-mentaja. Treenitaustaani kuuluvat kuntosa-liharjoittelun lisäksi kestävyysurheilulajeista erityisesti pyöräily ja olen voittanut itseni myös triathlon-kisoissa. Treenatessani pidän tärkeimpänä liikunnan tuomaa hyvänolontun-netta ja tätä haluan tarjota asiakkaillenikin. Valmentajana olen positiivinen tsemppari, huomioin treenaajan yksilölliset tavoitteet ja haasteet. Haluan saada valmennettavilleni hyvän fiiliksen jokaisen treenin jälkeen, sopivasti haastaen ja motivoiden. Tarvitsetpa apua liikkeisiin ja tekniikoihin, painonhallin-taan, parempaan suorituskykyyn tai motivoin-tia treeneihisi, olen käytettävissäsi.


TUTUSTUMAAN? City ma ja ke 16-19 sekä pe 14-17. Alppila ti ja to 16-19. Täytäthän valmiiksi alla olevan kiinnostuksen kohde-kohdan, kiitos!
Olen kiinnostunut:
Suosittele kaveria