SPORTELLO FIT PERSONAL TRAINING

Olitpa sitten aloittelija tai kokeneempi kuntoilija, Sportello Fit personal trainerit auttavat sinua saavuttamaan parempia tuloksia! Laadimme juuri sinun taustallesi ja tavoitteillesi sopivan saliohjelman. Alkuun pääset helposti edullisilla PT-starttipaketeillamme. Huomaathan, että saliohjelmaa on syytä myös päivittää säännöllisesti. Tarjoamme myös pienryhmävalmennusta, joista saat mm. tavoitteitasi tukevan liikuntakalenterin, kestävyys- ja kehonhuolto-ohjelman, kehonkoostumusmittauksen, alku- ja lopputestit, tärkeää vertaistukea omasta ryhmästäsi sekä tiiviin yhteydenpidon koko valmennuksen ajan.

Minna-Mari
Jurvansuu

minna-mari.jurvansuu@sportello.fi
Puh. 044 333 2102

Kaipaatko liikunnan iloa ja lisää energiaa arkeesi? Treenaaminen yhdessä ammattilaisen kanssa on tutkitusti tuloksellista. Kunnossa kaiken ikää on se juttu. Aloitin ryhmäliikunnan ohjaamisen jo 30 vuotta sitten ja olen kouluttautunut vuosien varrella mm. (T4Y) Personal Traineriksi, joogaohjaajaksi ja life coachiksi. Koko osaamiseni on sinun käytössäsi, joten varo vaan, mun positiivinen energia tarttuu! Aktiivisesta elämästä, terveellisestä ravinnosta ja palautumisesta syntyy loistava fiilis! Tervetuloa tunneille ja valmennukseen innostumaan.

Samuel 
Kelahaara

samuel.kelahaara@sportello.fi
Puh. 044 553 3481

Onko tavoitteenasi vahva ja urheilullinen vartalo? Kaipaatko apua kuntosaliharrastuksen aloittamiseen vai oletko jo pidempään kuntosalilla treenannut, mutta tuloksia ei tunnu enää tulevan? Olen valmistunut Personal Traineriksi 2018 (T4U) ja opiskelen tällä hetkellä fysioterapeutiksi ja valmistun vuonna 2022. Omiin harrastuksiini kuuluvat kuntosali, lumilautailu ja skeittaus.
Valmentajana olen kannustava, rauhallinen ja rento. Vahvimmaksi osa-alueekseni valmentajana koen asiakkaat, joiden tavoitteena on kehonmuokkaus tai lihasmassan kasvatus. Fysioterapeuttiopintojeni avulla olen myös laajentanut omaa ymmärrystäni ihmiskehon toiminnasta sekä tuki- ja liikuntaelimistön mahdollisista ongelmista.
Otahan yhteyttä niin laitetaan treenit tuottamaan tulosta!

Pauliina 
Toppi

pauliina.toppi@sportello.fi
Puh. 040 767 8355

Haetko tukea ryhdin, lihaskunnon parantamiseen tai saliharjoittelun aloittamiseen? Kaipaatko uusia vinkkejä voimatreeniisi ja haluat nostaa harjoittelusi uudelle tasolle? Autan mielelläni Sinua tavoitteeseesi pääsemisessä. Olen opiskellut liikunnanohjaajaksi (AMK), personal traineriksi ja ravintovalmentajaksi (T4Y) sekä uimaopettajaksi (SUH). Liikkuminen on itselleni elämäntapa ja haluan oppia koko ajan aiheesta lisää. Vahvinta aluettani on ryhdin, liikkuvuuden sekä voiman kehittämiseen tähtäävä harjoittelu sekä kuntosaliharjoittelua aloittelevien auttaminen turvallisesti ja tehokkaasti kuntoilussa alkuun. Huomioin yksilölliset tarpeesi, olen ihmisläheinen sekä innostava valmentaja. Haluan, että saat juuri toiveidesi mukaista, ammattitaitoista valmennusta, joka auttaa Sinua tavoitettasi kohti! Pienryhmistä ohjaan ryhti-, sali-, kunto- sekä voimavalmennuksia.

Reeta
Nissinen

reeta@sportello.fi
Puh. 050 4000267

Haluat treenata nousujohteisesti?  Haluat oppia ja kehittää voimiasi kokokehoa kuormittavissa vapaapaino liikkeissä kuten kyykyssä, maastavedossa, rinnalle vedossa?
Lakkaa haaveksimasta, ota yhteyttä!
Tavoitteellinen treenaaminen tuottaa tulosta. Varmalla teknisellä osaamisella ja tavoitteiden asettamisella saadaan nostettua tekeminen uudelle tasolle. Valmentajana olen jämäkkä, kannustava ja kärsivällinen, myös määrätietoisuuteni näkyy valmentamisessani vahvasti.  Ennen kaikkea olen motivoiva ja rakennan jokaisen valmennuksen yksilöllisesti, sekä tuloskeskeisesti.
´´Valmentajana kuunteleva, haasteita antava, valmennus on tuloksiin tähtäävä valmennettavan lähtötasosta riippumatta´´- Ville Honkanen
´´Kannustava, pirteä, rehellinen ja joustava. Perustelee hyvin kantansa ja ottaa selvää vaikeimmistakin kysymyksistä ja asioista´´ – Asiakas

Kari 
Huttunen

kari.huttunen@sportello.fi
Puh. 0400 890 500

Oletko kokenut tai aloitteleva salilla kävijä? Tunnetko treenatessa ikävää pientä kipua, joka haittaa harjoitteluasi? Pyöriikö vaiva mielessäsi, mutta et oikein saa aikaiseksi tehdä mitään asian eteen? Olen kuntohoitaja ja olen ollut kuntoutusalan yrittäjä/ammatinharjoittaja jo yli 20 vuoden ajan. Olen aiemmin toiminut usean oululaisen kuntokeskuksen yhteydessä. Entisenä jalkapalloilijana kuntosaliharjoittelu on kuulunut harjoitteluuni nuoresta lähtien oman lajini rinnalla. Kokeneena kuntouttajana haluan auttaa sinua. Varaa siis aika harjoitusterapiaan minulle, niin haetaan yhdessä ratkaisu ongelmaasi!

Varaa aika maksuttomaan valmennuskonsultaatioon alla olevalla lomakkeella. Tapaamisessa käydään läpi taustaasi ja tavoitteitasi ja mietitään yhdessä sinulle sopiva valmennuskokonaisuus.

Viesti

Olen jäsenEn ole jäsen

Toivomus valmennuskonsultaation ajankohdasta
AamuPäiväIlta

 

RAVINTOVALMENNUS


RAV-valmennuspaketit

Tavoitteidesi mukainen, tutkittuun tietoon perustuva ja pysyviin elämäntapamuutoksiin tähtäävä ravintovalmennus. Edistymistä seurataan esim. kehonkoostumismittauksilla, ravintopäiväkirjaa täyttämällä ja erilaisilla viikkotehtävillä. Valmennus sisältää sähköposti- ja puhelintuen.

FIT RAV 129 €/kk

kesto 3 kk, sis. 4 tapaamista.

FIT RAV 99 €/kk

kesto 6 kk, sis. 6 tapaamista.


Starttipaketti


FIT Ravintostartti 145 €

Ravintopäiväkirjasi perusteella tehty ravintoanalyysi, sis. 1 tapaamisen.


Lisätietoja:
henna.niukkanen@sportello.fi, p. 044 094 2020
pauliina.toppi@sportello.fi, p. 040 767 8355

 

Sportello_PT

PT-valmennuspaketit

**sis. päivittyvät kuntosaliohjelmat sekä viikkokalenterit, alku- ja loppumittaukset + kehonkoostumusmittauksen, ruokavaliomallin sekä sähköposti –ja puhelintuen.

Valmennuksen minimikesto 1 kk.

Yksilövalmennuksen hinnoittelu alla. DUO -valmennuksessa molemmat saavat hinnasta -25% alennuksen. DUO -valmennus sopii henkilöille, joilla on samat tavoitteet ja halu treenata yhdessä.

FIT8: 8x/kk 499,-/kk
FIT4: 4x/kk 279,-/kk
FIT3: 3x/kk 219,-/kk
FIT2: 2x/kk 159,-/kk
FIT1: 1x/kk 89,-/kk

Starttipaketit

Kertaluontoisia tapaamisia valitsemiltasi aihealueilta esim.ravintoneuvonta, treeniohjelma, kehonkoostumusmittaus tai yhteiset treenit.

FIT ALKUOPASTUS ja SALIOHJELMA  max. 60min 29,90,-

FIT HARJOITUSTERAPIA 89€

FIT START 5x 30 min 195,-

Pienryhmät valmennukset, kesto 3 kk (osallistujien määrä max. 4-6). Ilmoittautumiset sekä lisätiedot: pt@sportello.fi


PIENRYHMÄT


HYVINVOINNISTA VOIMAA – PIENRYHMÄVALMENNUSTA

PT Teema -tunnit

Satunnaisesti tiistaisin 19.30-20.00 Sportello Fit Alppilassa. Tuntien aiheet ilmoitetaan lähempänä Sportello Fitin Instagram- ja Facebook -sivuilla sekä jäsenkirjeessä. Ilmoittaudu tunnille etukäteen vastaanotossa tai Sportello Fitin käyttäjätunnuksilla nettisivujemme kautta.

 

TUTUSTUMAAN? Vastaanotot ovat auki City ma ja ke 16-19 sekä pe 14-17 ja Alppila ti ja to 16-19, tervetuloa!
Olen kiinnostunut:

Suosittele kaveria