SPORTELLO FIT PERSONAL TRAINING

Olitpa sitten aloittelija tai kokeneempi kuntoilija, Sportello Fit personal trainerit auttavat sinua saavuttamaan parempia tuloksia! Laadimme juuri sinun taustallesi ja tavoitteillesi sopivan saliohjelman. Alkuun pääset helposti edullisilla PT-starttipaketeillamme. Huomaathan, että saliohjelmaa on syytä myös päivittää säännöllisesti. Tarjoamme myös pienryhmävalmennusta, joista saat mm. tavoitteitasi tukevan liikuntakalenterin, kestävyys- ja kehonhuolto-ohjelman, kehonkoostumusmittauksen, alku- ja lopputestit, tärkeää vertaistukea omasta ryhmästäsi sekä tiiviin yhteydenpidon koko valmennuksen ajan.

Samuel
Kelahaara

samuel.kelahaara@sportello.fi
Puh. 044 553 3481

Onko tavoitteenasi vahva ja urheilullinen vartalo? Kaipaatko apua kuntosaliharrastuksen aloittamiseen vai oletko jo pidempään kuntosalilla treenannut, mutta tuloksia ei tunnu enää tulevan? Olen valmistunut Personal Traineriksi 2018 (T4U) ja opiskelen tällä hetkellä fysioterapeutiksi ja valmistun vuonna 2022. Omiin harrastuksiini kuuluvat kuntosali, lumilautailu ja skeittaus.
Valmentajana olen kannustava, rauhallinen ja rento. Vahvimmaksi osa-alueekseni valmentajana koen asiakkaat, joiden tavoitteena on kehonmuokkaus tai lihasmassan kasvatus. Fysioterapeuttiopintojeni avulla olen myös laajentanut omaa ymmärrystäni ihmiskehon toiminnasta sekä tuki- ja liikuntaelimistön mahdollisista ongelmista.
Otahan yhteyttä niin laitetaan treenit tuottamaan tulosta!

Pauliina
Toppi

pauliina.toppi@sportello.fi
Puh. 040 767 8355

Haetko tukea ryhdin, lihaskunnon parantamiseen tai saliharjoittelun aloittamiseen? Haluatko kehittää voimaa, opetella vetämään maasta tai leukoja? Autan Sinua mielelläni! Olen fysioterapeutti (AMK), liikunnanohjaaja (AMK), personal trainer ja ravintovalmentaja (T4Y) sekä uimaopettaja (SUH). Liikunta ja hyvinvointi on itselleni elämäntapa ja opiskelen jatkuvasti aiheesta lisää. Vahvinta aluettani on tasapainoisen, terveen ja vahvan kehon kehittämiseen tähtäävä harjoittelu sekä kuntosaliharjoittelua aloittelevien auttaminen turvallisesti ja tehokkaasti kuntoilussa alkuun. Osaan auttaa sinua myös erilaisissa tuki- ja liikuntaelinvaivoissa. Huomioin yksilölliset tarpeesi, olen ihmisläheinen sekä innostava valmentaja. Minulle tärkeää on, että saat juuri tavoitteidesi ja toiveidesi mukaista, ammattitaitoista valmennusta, joka auttaa Sinua tavoitettasi kohti! Laita rohkeasti viestiä!

Reeta
Nissinen

reeta@sportello.fi
Puh. 050 4000267

Haluat treenata nousujohteisesti?  Haluat oppia ja kehittää voimiasi kokokehoa kuormittavissa vapaapaino liikkeissä kuten kyykyssä, maastavedossa, rinnalle vedossa?
Lakkaa haaveksimasta, ota yhteyttä!
Tavoitteellinen treenaaminen tuottaa tulosta. Varmalla teknisellä osaamisella ja tavoitteiden asettamisella saadaan nostettua tekeminen uudelle tasolle. Valmentajana olen jämäkkä, kannustava ja kärsivällinen, myös määrätietoisuuteni näkyy valmentamisessani vahvasti.  Ennen kaikkea olen motivoiva ja rakennan jokaisen valmennuksen yksilöllisesti, sekä tuloskeskeisesti.
´´Valmentajana kuunteleva, haasteita antava, valmennus on tuloksiin tähtäävä valmennettavan lähtötasosta riippumatta´´- Ville Honkanen
´´Kannustava, pirteä, rehellinen ja joustava. Perustelee hyvin kantansa ja ottaa selvää vaikeimmistakin kysymyksistä ja asioista´´ – Asiakas

Kari
Huttunen

kari.huttunen@sportello.fi
Puh. 0400 890 500

Oletko kokenut tai aloitteleva salilla kävijä? Tunnetko treenatessa ikävää pientä kipua, joka haittaa harjoitteluasi? Pyöriikö vaiva mielessäsi, mutta et oikein saa aikaiseksi tehdä mitään asian eteen? Olen kuntohoitaja ja olen ollut kuntoutusalan yrittäjä/ammatinharjoittaja jo yli 20 vuoden ajan. Olen aiemmin toiminut usean oululaisen kuntokeskuksen yhteydessä. Entisenä jalkapalloilijana kuntosaliharjoittelu on kuulunut harjoitteluuni nuoresta lähtien oman lajini rinnalla. Kokeneena kuntouttajana haluan auttaa sinua. Varaa siis aika harjoitusterapiaan minulle, niin haetaan yhdessä ratkaisu ongelmaasi!

  Varaa aika maksuttomaan valmennuskonsultaatioon alla olevalla lomakkeella. Tapaamisessa käydään läpi taustaasi ja tavoitteitasi ja mietitään yhdessä sinulle sopiva valmennuskokonaisuus.

  Viesti

  Olen jäsenEn ole jäsen

  Toivomus valmennuskonsultaation ajankohdasta
  AamuPäiväIlta

   

  RAVINTOVALMENNUS


  RAV-valmennuspaketit

  Tavoitteidesi mukainen, tutkittuun tietoon perustuva ja pysyviin elämäntapamuutoksiin tähtäävä ravintovalmennus. Edistymistä seurataan esim. kehonkoostumismittauksilla, ravintopäiväkirjaa täyttämällä ja erilaisilla viikkotehtävillä. Valmennus sisältää sähköposti- ja puhelintuen.

  FIT RAV 129 €/kk

  kesto 3 kk, sis. 4 tapaamista.

  FIT RAV 99 €/kk

  kesto 6 kk, sis. 6 tapaamista.


  Starttipaketti


  FIT Ravintostartti 145 €

  Ravintopäiväkirjasi perusteella tehty ravintoanalyysi, sis. 1 tapaamisen.


  Lisätietoja:
  pauliina.toppi@sportello.fi, p. 040 767 8355

   

   


  PT-VALMENNUSPAKETIT


  **sis. päivittyvät kuntosaliohjelmat sekä viikkokalenterit, alku- ja loppumittaukset + kehonkoostumusmittauksen, ruokavaliomallin sekä sähköposti –ja puhelintuen.

  Valmennuksen minimikesto 1 kk.

  Yksilövalmennuksen hinnoittelu alla. DUO -valmennuksessa molemmat saavat hinnasta -25% alennuksen. DUO -valmennus sopii henkilöille, joilla on samat tavoitteet ja halu treenata yhdessä.

  FIT8: 8x/kk 499,-/kk
  FIT4: 4x/kk 279,-/kk
  FIT3: 3x/kk 219,-/kk
  FIT2: 2x/kk 159,-/kk
  FIT1: 1x/kk 89,-/kk

  Starttipaketit

  Kertaluontoisia tapaamisia valitsemiltasi aihealueilta esim.ravintoneuvonta, treeniohjelma, kehonkoostumusmittaus tai yhteiset treenit.

  FIT ALKUOPASTUS ja SALIOHJELMA  max. 60min 29,90,-

  FIT HARJOITUSTERAPIA 89€

  FIT START 5x 30 min 195,-

  Pienryhmävalmennukset, kesto 3 kk (osallistujien määrä max. 4-8). Ilmoittautumiset sekä lisätiedot: pt@sportello.fi


  HIERONTA


  Nyt Sportello Fit Citystä löytyy myös oma hieroja, kuntohoitaja Kari ”Karra” Huttunen ottaa vastaan niin Sportellon jäseniä kuin ulkopuolisia asiakkaita Sportello Fit Cityn tiloissa Kansakatu 47:ssä! Varaa oma aikasi joko puhelimesta 0400 890 500 tai mailista kari.huttunen@sportello.fi.

  HINNASTO:

  KLASSINEN HIERONTA: 30min 50,- / 45min 57€ / 60min 67€ / 90min 97€

  URHEILUHIERONTA: 60min 77€

  NYT SYYSTARJOUKSENA SPORTELLO FIT:N JÄSENILLE -10%:N ALENNUS, JOTEN VARAA HIERONTASI NYT!

   

   

   TUTUSTUMAAN? Vastaanotot ovat auki City ma ja ke 16-19 sekä pe 14-17 ja Alppila ti ja to 16-19, tervetuloa!
   Olen kiinnostunut:

    Suosittele kaveria