SPORTELLO FIT PERSONAL TRAINING

Olitpa sitten aloittelija tai kokeneempi kuntoilija, Sportello Fit personal trainerit auttavat sinua saavuttamaan parempia tuloksia! Laadimme juuri sinun taustallesi ja tavoitteillesi sopivan saliohjelman. Alkuun pääset helposti edullisilla PT-starttipaketeillamme. Huomaathan, että saliohjelmaa on syytä myös päivittää säännöllisesti. Tarjoamme myös pienryhmävalmennusta, joista saat mm. tavoitteitasi tukevan liikuntakalenterin, kestävyys- ja kehonhuolto-ohjelman, kehonkoostumusmittauksen, alku- ja lopputestit, tärkeää vertaistukea omasta ryhmästäsi sekä tiiviin yhteydenpidon koko valmennuksen ajan.

HINNASTO

Sportello_PT

PT-valmennuspaketit

**sis. päivittyvät kuntosaliohjelmat sekä viikkokalenterit, alku- ja loppumittaukset + kehonkoostumusmittauksen, ruokavaliomallin sekä sähköposti –ja puhelintuen.

Valmennuksen minimikesto 1 kk.

FIT8: 8x/kk 499,-/kk

FIT4: 4x/kk 279,-/kk

FIT3: 3x/kk 219,-/kk

FIT2: 2x/kk 159,-/kk

FIT1: 1x/kk 89,-/kk

Starttipaketit

Kertaluontoisia tapaamisia valitsemiltasi aihealueilta esim.ravintoneuvonta, treeniohjelma, kehonkoostumusmittaus tai yhteiset treenit.

FIT & Go 30 min/39,-

FIT START 5x 30 min 195,-Verkkokauppatarjous: 145,-

Pienryhmät valmennukset, kesto 3 kk (osallistujien määrä max. 4-6). Ilmoittautumiset sekä lisätiedot: pt@sportello.fi


PIENRYHMÄT


HYVINVOINNISTA VOIMAA – PIENRYHMÄVALMENNUSTA

M1 RAVITSEMUS

1. RAVITSEMUKSEN PERUSPILARIT  (T)

  • Ke 31.1. klo 18-19, PT Henna Niukkanen

 

2. RAVITSEMUS: tavat ja tottumukset, pysyvä muutos (T)

  • Pe 2.2. klo 18-19, PT Henna Niukkanen

 

M2 LIIKUNTA

1. LIHASKUNTOHARJOITTELU: lihastasapaino, voimaportaat, ohjattu kestovoimaharjoitus (K)

  • Ti 6.2. klo 18-19, PT Pauliina Toppi

 

2. KESTÄVYYSLIIKUNTA: kestävyyskunnon määritelmä, sykealueet harjoittelun tukena, ohjattu sykeharjoitus (K)

  • To 15.2. klo 19-20, PT Henna Niukkanen

 

M3 PALAUTUMINEN

1. PALAUTUMINEN: merkitys harjoittelussa ja kehityksessä, kuinka huomioida käytännössä (T)

  • Ti 20.2. klo 18-19, PT Pauliina Toppi

 

2. LIIKKUVUUS: ylläpitäminen ja kehittäminen, ohjattu toiminnallinen liikkuvuusharjoitus (K)

  • Ti 27.2. klo 18-19, PT Pauliina Toppi

 

Hinta 39e/moduuli tai 99e kaikki!
Kesto 60min/kerta
Paikka: Sportello Fit City
K= käytäntö, T=teoria
Ilmoittautuminen: pt@sportello.fi

SINÄ SAAT:

  • hyödyllistä tietoa terveellisestä, monipuolisesta ravitsemuksesta ja kestävän ravitsemusmuutoksen toteuttamisesta käytännössä, ilman poppakonsteja
  • vinkkejä monipuolisen ja järkevän harjoittelun toteuttamiseksi: (mm. sykealueet, voimaportaat, perusliikkeiden tekniikoita..) sekä koko kehon lihaskunto-ohjelma ja kestävyystreeni
  • työkaluja palautumiseen (rytmitys, lihastasapaino, liikkuvuusharjoittelu)
 

Varaa aika maksuttomaan alkukartoitukseen alla olevalla lomakkeella. Tapaamisessa käydään läpi taustaasi ja tavoitteitasi, joiden pohjalta saat vinkkejä niiden tueksi. Mikäli olet kiinnostunut saamaan lisää ohjausta, mietitään yhdessä sinulle sopiva valmennus.

Viesti

Olen jäsenEn ole jäsen

Toivomus alkukartoituksen ajankohdasta
AamuPäiväIlta

 

RAVINTOVALMENNUS


RAV-valmennuspaketit

Tavoitteidesi mukainen, tutkittuun tietoon perustuva ja pysyviin elämäntapamuutoksiin tähtäävä ravintovalmennus. Edistymistä seurataan esim. kehonkoostumismittauksilla, ravintopäiväkirjaa täyttämällä ja erilaisilla viikkotehtävillä. Valmennus sisältää sähköposti- ja puhelintuen.

FIT RAV 129 €/kk

kesto 3 kk, sis. 4 tapaamista.

FIT RAV 99 €/kk

kesto 6 kk, sis. 6 tapaamista.


Starttipaketti


FIT Ravintostartti 145 €

Ravintopäiväkirjasi perusteella tehty ravintoanalyysi, sis. 1 tapaamisen.


Lisätietoja:
henna.niukkanen@sportello.fi, p. 044 094 2020
pauliina.toppi@sportello.fi, p. 040 767 8355

 

Henna
Niukkanen

henna.niukkanen@sportello.fi
Puh. 044 094 2020

Haluaisit aloittaa, muttet tiedä miten tai mistä? Olet jo aloittanut, muttet tiedä kuinka jatkaa? Kokenut konkari uusia haasteita vailla? Olen koulutettu personal trainer ja ravintovalmentaja (T4Y), uimaopettaja (SUH) sekä mentaaliseen valmennukseen tähtäävän NLPersonal trainer I-tason valmentaja. Olen läpikäynyt ison elämäntapamuutoksen ja ymmärrän myös haasteet perheen,työn sekä oman ajan yhdistämisessä. Valmentajana lupaan auttaa Sinua tekemään tavoitteistasi totta lempeän vaativalla otteella ja tarjota sellaiset työkalut arkeen, joilla saat muutoksesta pysyvää. Vahvuuksiani ovat painonhallinta, kiinteytys sekä kokonaisvaltainen hyvinvointi. Pienryhmistä ohjaan painonhallinta- sekä kehonmuokkausvalmennuksia.

Henna
Ovaska

henna.ovaska@sportello.fi
Puh. 040 548 6572

Haluaisitko vetää ensimmäisen leukasi tai oppia kyykkäämään? Haaveiletko puolimaratonin juoksemisesta, uimaan oppimisesta tai triathlon harjoittelun aloittamisesta? Avullani harjoittelusi saa uudet mittasuhteet ja saavutat jotain, mistä olet jo kauan haaveillut. Tule kokemaan kanssani onnistumisen elämyksiä sekä ylittämään itsesi. Lupaan olla kannustava ja opettaa sinulle asioita, joita tarvitsevat saavuttaaksesi tavoitteesi. Vahvuuksiani ovat toiminnallinen harjoittelu sekä voima- ja kestävyysharjoittelu. Pienryhmistä ohjaan cross training-, voima-, juoksu- ja triathlonvalmennuksia.

Pauliina
Toppi

pauliina.toppi@sportello.fi
Puh. 040 767 8355

Haetko tukea ryhdin, lihaskunnon parantamiseen tai saliharjoittelun aloittamiseen? Kaipaatko uusia vinkkejä voimatreeniisi ja haluat nostaa harjoittelusi uudelle tasolle? Autan mielelläni Sinua tavoitteeseesi pääsemisessä. Olen opiskellut liikunnanohjaajaksi (AMK), personal traineriksi ja ravintovalmentajaksi (T4Y) sekä uimaopettajaksi (SUH). Liikkuminen on itselleni elämäntapa ja haluan oppia koko ajan aiheesta lisää. Vahvinta aluettani on ryhdin, liikkuvuuden sekä voiman kehittämiseen tähtäävä harjoittelu sekä kuntosaliharjoittelua aloittelevien auttaminen turvallisesti ja tehokkaasti kuntoilussa alkuun. Huomioin yksilölliset tarpeesi, olen ihmisläheinen sekä innostava valmentaja. Haluan, että saat juuri toiveidesi mukaista, ammattitaitoista valmennusta, joka auttaa Sinua tavoitettasi kohti! Pienryhmistä ohjaan ryhti-, sali-, kunto- sekä voimavalmennuksia.

Seppo
Rajaniemi

seppo.rajaniemi@sportello.fi
Puh. 045 134 5370

Kaipaatko apua tai vaihtelua urheilulajiasi tukevaan harjoitteluun? Onko tähtäimessäsi elämäntapamuutos vai haluatko uutta potkua treeneihisi? Olen koulutukseltani valmentaja (Suomen Urheiluopisto) ja personal trainer (T4Y). Lajihistoriaani kuuluu kamppailulajien ja voimaharjoittelun lisäksi hiihtoa, melontaa sekä maasto- ja maantiepyöräilyä. Viime vuosina valmennuksessani on ollut kuntourheilijoita. Toimiessani Oulun Karateseuran kilpailuryhmän valmentajana saimme useita SM-mitaleita. Suomen Karateliitossa työskentelin aluevalmentajana sekä SVUL:ssa valmentajakouluttajana. Vahvuuteni valmentajana on urheilulajeja tukevan voimaharjoittelun suunnittelu, kestävyysliikunta ja toiminnallinen harjoittelu. Valmentajana olen positiivinen ja kannustava. Tehdään yhdessä harjoittelustasi tehokasta ja hauskaa!


Olen kiinnostunut:
Suosittele kaveria