SportelloFit-logo_140px

Usein kysyttyjä kysymyksiä

VOINKO MAKSAA KUUKAUSIMAKSUJANI LIIKUNTAEDUILLA (KORTIT/SETELIT/MOBIILI)?

Meille käyvät kaikki liikuntaetumaksut. Talletukset tulee tehdä edellisen kuukauden 15. päivään mennessä keskuksen vastaanottoon tai mobiilisovelluksella, jotta ne ehditään huomioida seuraavan kuukauden laskutukseen. Tämän jälkeen tehdyt suoritukset huomioidaan seuraavaan mahdolliseen laskutukseen – jo muodostuneita laskuja ei voi maksaa liikuntaetumaksuilla. Voit tallettaa kerralla haluamasi summan: sen ei tarvitse olla täysiä kuukausia. Liikuntaetumaksuista ei palauteta vaihtorahaa eikä talletettuja liikuntaetuja palauteta irtisanoutumistapauksissa.

VOIKO JÄSENYYTTÄ TAUOTTAA?

Jäsenyyden tauottaminen on mahdollista kirjallista todistusta vastaan, josta käy ilmi joko poissaolo paikkakunnalta tai liikuntakielto. Minimiaika on 1 kk ja ajanjakson on käytävä ilmi todistuksesta. Kaikki tauottamiset tulee tehdä kirjallisesti, todistus liitetiedostona, osoitteeseen: info@sportello.fi. Tauotuksia ei käsitellä vastaanotossa. Jo veloitukseen lähteneet kuukausimaksut tulee suorittaa normaalisti tauotuksesta huolimatta, ne hyvitetään takautuvasti tulevissa kuukausimaksuissa tauotuksen päätyttyä.

KUINKA TEILLE PÄÄSEE TUTUSTUMAAN?

Ilmaise kiinnostuksesi jäsenyyksiämme kohtaan nettisivuillamme täyttämällä yhteystietolomake ja saat sähköpostiisi kutsun veloituksettomalle tutustumiskäynnille valitsemaasi keskukseen vastaanoton aukioloaikoina. Tutustumiskäynnin voi tehdä vain kerran. Mikäli sinulla ei ole sähköpostikutsua tai haluat harjoitella toistamiseen ilman jäsenyyttä, veloitetaan käynnistä 9,90 € kertamaksu. Kertamaksu hyvitetään aloitusmaksusta kuittia vastaan, mikäli päätät liittyä jäseneksi 2 viikon kuluessa kertakäynnistäsi.

KUINKA PÄÄSEN MUKAAN RYHMÄLIIKUNTATUNNEILLE?

Ryhmäliikuntavaraukset tehdään nettisivujemme kautta, tunnukset saat vastaanotosta tai sähköpostitse: info@sportello.fi. Tunneille osallistuminen tulee kuitata erikseen ennen tunnin alkua vastaanottoon – voit ilmoittautua mukaan tunnille myös ilman ennakkovarausta, mikäli tunnilla on tilaa. Muistathan peruuttaa varauksesi, mikäli estyt osallistumasta, sillä peruuttamattomista varauksista aiheutuu varauskarenssi. Ryhmäliikuntatunneille tulee saapua ajoissa: varaukset on lunastettava viimeistään 8 minuuttia ennen tunnin alkua.

MISTÄ VOIN KYSYÄ LISÄTIETOJA?

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi paikan päällä keskuksessa vastaanoton aukioloaikoina sekä sähköpostitse info@sportello.fi. Huomioithan, että asiakkuuteen liittyviä asioita ei voi hoitaa tekstiviestitse tai vastaajaviestein. Puhelimitse palvelemme vastaanoton aukioloaikoina.

Tiedotamme toimintaamme ja jäsenyyksiimme liittyvistä asioista sähköpostitse, Sportellon Facebook ja Instagram -sivuilla sekä keskusten ilmoitustauluilla. Huolehdithan, että jäsenyystiedoissasi on aktiivisessa käytössä oleva sähköpostiosoite, jotta saat kaikki toimintaamme ja jäsenyyksiäsi koskevat tiedotteet.

Tutustu myös tietosuojaselosteeseemme ja käyttöehtoihimme.

KUINKA VOIN OSTAA JÄSENYYDEN?

Jäseneksi voi liittyä sekä verkkokaupan että vastaanoton kautta. Jäsenyyden aloittamispäivämäärän voi molemmissa tapauksissa valita itse, mutta tulee huomioida, että verkkokaupan kautta aloituspäivä voi olla aikaisintaan 2 arkipäivän kuluttua ostopäivästä ja harjoitteluoikeus alkaa vasta kulkutunnisteen saavuttua postitse. Mikäli jäsenyyden haluaa käyttöön ostohetkestä alkaen ja/tai jäsenyyden ostossa haluaa hyödyntää liikuntaetumaksua jo liittymishetkellä, tulee jäsenyys ostaa vastaanotosta. Myös aiemmin jäsenenä olleen tulee tehdä kokonaan uusi jäsensopimus, mikäli vanha jäsenyys on ehtinyt päättyä.

MILLAISIA ASIAKKUUSVAIHTOEHTOJA TEILLÄ ON?

Sportello Fitin kuntokeskuksissa voi harjoitella toistaiseksi voimassa olevilla jäsenyyksillä, joissa irtisanomisaika on 2 kuukautta, edullisella vuosijäsenyydellä tai kertamaksulla vastaanoton aukioloaikoina. Jäsenyydet oikeuttavat molempien keskustemme käyttöön kotikeskuksesta riippumatta.

KADOTIN KULKUTUNNISTEENI, KUINKA TOIMIN?

Kulkutunnisteen kadotessa tulee siitä ilmoittaa välittömästi asiakaspalveluun: info@sportello.fi. väärinkäytöksien estämiseksi. Kadonneen tai rikkoutuneen kortin tilalle voi lunastaa uuden asiakaspalvelusta sen aukioloaikoina hintaan 5,90 €. Toimintahäiriön sattuessa kortti vaihdetaan uuteen veloituksetta.

HALUAN IRTISANOA JÄSENYYTENI, KUINKA TOIMIN?

Jäsenyyden irtisanoutumislomakkeen löydät tästä linkistä: https://sportello.fi/jasenyyden-irtisanominen/. Irtisanoutumisia ei käsitellä vastaanotossa.

Irtisanoutuminen edellyttää lomakkeen täyttämistä ja sopimusehtojen mukainen irtisanoutumisaika käynnistyy lomakkeen lähettämispäivämäärästä lukien. Varmista, että saat lomakkeen lähettämisen jälkeen sähköpostiisi vahvistusviestin irtisanoutumisestasi. Pyydämme palauttamaan kulkutunnisteen moitteettomassa kunnossa asiakaspalveluun tai keskuksen ulko-oven vieressä olevaan postilaatikkoon jäsenyyden päätyttyä.

KUINKA JÄSENYYDEN KUUKAUSIMAKSUT MAKSETAAN?

Sopimusehtojemme mukaisesti jäseneksi liittyvän tulee tehdä e-laskutussopimus omassa verkkopankissaan kuukausimaksujen suorittamiseksi. Mikäli e-laskutusta ei ole aktivoitu tai veloitus epäonnistuu, tulee jäsenelle paperilasku kotiosoitteeseen. Paperilaskutuksesta peritään 5 € suuruinen laskutuslisä. Laskutustamme hoitaa Lindorff. Voit maksaa jäsenyyttäsi myös liikuntaetumaksuilla (katso tarkemmat ohjeet kohdasta ”Voinko maksaa kuukausimaksujani liikuntaeduilla?”) tai ostamalla vastaanotostamme vieläkin edullisemman vuosijäsenyyden. Vuosijäsenyydessä saat 12 kuukautta treeniaikaa 10 kk hinnalla (199€).

KUINKA SAAN OPASTUSTA KUNTOSALIHARJOITTELUUN?

Koulutetut Personal Trainerimme auttavat sinua mielellään harjoitteluusi liittyvissä asioissa ja heiltä saat myös ravintoneuvontaa harjoittelusi tueksi. Kysy lisätietoja pt@sportello.fi.

MIKÄ ON ASIAKKUUKSIENNE IKÄRAJA?

Asiakkuuksiemme ikäraja on 15 vuotta. 14 -vuotias voi liittyä jäseneksi ja harjoitella yhdessä huoltajan kanssa. Alaikäisen asiakkuudesta on vastuussa hänen huoltajansa.

OLEN JO JÄSEN JA HALUAN TUODA YSTÄVÄNI TUTUSTUMISKÄYNNILLE, KUINKA TOIMIN?

Täytä ystäväsi yhteystiedot nettisivujemme ”suosittele kaveria” -lomakkeelle, jolloin ystäväsi saa sähköpostikutsun veloituksettomalle tutustumiskäynnille ja voitte tulla harjoittelemaan yhdessä vastaanoton aukioloaikoina näyttämällä kutsua vastaanotossa. Mikäli ystäväsi ostaa itselleen jäsenyyden suosittelustasi, saa hän lisäetuna vaihtuvan tuotelahjan ja sinä saat 10€ alennuksen tulevaan kuukausimaksuusi. Suositteluetu on voimassa vain vastaanotosta ostetuissa jäsenyyksissä ja suositteluviesti tulee näyttää jäsenyyttä ostettaessa.

Mikäli haluatte tulla treenaamaan yhdessä vastaanoton aukioloaikojen ulkopuolella tai ystäväsi on jo käynyt veloituksettomalla tutustumiskerralla, muttei ole ostanut jäsenyyttä, voi hän ostaa kertakäynnin verkkokaupastamme hintaan 9,90€ ja tulla harjoittelemaan sinun seurassasi. Kertakäynti on ostettava ennen salille saapumista ja kuitti on säilytettävä harjoittelun ajan tarkistusta varten. Kuitti on voimassa ostovuorokauden ajan ja edellyttää jäsenen mukanaoloa.